Mei 2024: een terugblik

mei 2024

Mei 2024: een terugblik

We zitten alweer in juni en het is tijd voor een terugblik op de maand mei. Wat bracht deze maand mijn blog en welke artikelen werden het meest gelezen?

Minder bezoekers

In de maand mei had ik, door een aantal storingen op mijn blog, helaas een flinke daling in de bezoekers. Ook in de afgelopen dagen was er een storing waardoor mijn blog helemaal niet bereikbaar was. Ik hoop dat die storingen nu zijn verholpen en niet meer voorkomen. En dat er in juni natuurlijk weer een groei aan bezoekers zichtbaar zal zijn.

mei 2024
Afbeelding van 🌸♡💙♡🌸 Julita 🌸♡💙♡🌸 via Pixabay

Meest gelezen artikelen

Natuurlijk krijg je weer een overzicht van de meest gelezen artikelen in de maand mei.

Minst gelezen artikelen

De minst gelezen artikelen van de maand mei waren de volgende:

juni 2024 Valentino Rossi
Afbeelding van Gianfranco De Bei via Pixabay

Vooruitblik naar juni

Tja, we zitten natuurlijk al bijna op de helft van juni, maar toch kijk ik nog even vooruit. Zoals ik in de inleiding van dit artikel al schreef, hoop ik dat er geen storingen meer voor gaan komen. Maar dat heb ik zelf niet volledig in de hand helaas. In elk geval ga ik gewoon door met het schrijven van artikelen, waarbij ik ga proberen nog wat meer vooruit te plannen. En dan hoop ik dat die artikelen natuurlijk wel automatisch gepubliceerd gaan worden na een eventuele storing.

En natuurlijk is juni de maand waarin voor mij en vele andere motorsport liefhebbers het hoogtepunt van het jaar is: de TT van Assen.

Wat hoop jij dat juni jou gaat brengen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top