Over mij

Patricia Heres

Patricia Heres

Over Patricia Heres; de site

In 2022 ben ik begonnen met Patricia Heres. Dit was niet mijn eerste ervaring met bloggen, ik heb van 2000 tot 2018 een blog gehad genaamd “Patricia neemt je mee”. Voor deze laatste blog had ik destijds een eigen domein die inmiddels is opgeheven. Met “Patricia Heres” ben ik een compleet andere weg ingeslagen met mijn blog en ligt de focus op de zoektocht naar geluk, waarbij ik thema’s aan bod laat komen zoals:

  • Onvervulde kinderwens
  • Depressie
  • Echtscheiding
  • Moederschap
  • Geld / budget

Maar ook maatschappelijke onderwerpen ga ik niet uit de weg. Ik probeer daar toch elke keer weer mijn eigen gedachten bij te laten spreken, zonder afbreuk te doen aan een gebeurtenis.

Over mij; Patricia Heres

Ik ben geboren in Assen in 1983 als oudste van 3 kinderen. In mijn leven heb ik veel meegemaakt waar ik nooit over sprak. In plaats van praten schreef ik liever alles van mij af. En schrijven, dat doe ik nu nog steeds heel erg graag. Daarom heb ik ook besloten om toch weer te gaan bloggen. Zo kan ik mijn passie voor het schrijven inzetten om mijn leven met de buitenwereld te delen. Daarnaast ga ik vanaf 1 april 2023 starten als tekstschrijver om mijn schrijfvaardigheid nog meer te kunnen gebruiken.

Samenwerking

Geïnteresseerd in een samenwerking? Kijk dan op hier voor mijn voorwaarden en om contact met mij op te nemen.

Back To Top