Een terugblik op april 2024

Een terugblik op april 2024

Inmiddels is het alweer mei. Een nieuwe maand, en ik ga weer met frisse moed aan het werk op mijn blog. De afgelopen tijd heb ik toch wat minder gepost na mijn operatie in verband met mijn herstel, maar ik ben er weer. Aangezien ik in april natuurlijk wel aardig wat gepubliceerd heb is het toch tijd voor een terugblik naar een, voor mij, onstuimige maand.

Een kleine daling

In april had ik een kleine daling in het aantal bezoekers op mijn blog. Ik denk persoonlijk dat de reden daarvan is dat er een week geen artikelen online zijn gekomen, waardoor mijn blog natuurlijk ook minder bezocht werd. Voor de maand mei verwacht ik wel weer een toename in het aantal bezoekers, dus ik maak me er niet heel druk om op dit moment. Ik was goed bezig met een groei aan bezoekers, ik ga ervanuit dat ik die stijging in mei weer door kan trekken.

april 2024
Afbeelding van Alicja via Pixabay

De meest gelezen artikelen van april 2024

Natuurlijk vind je in dit artikel weer een top vijf van mijn meest gelezen artikelen. Ik heb bewust gekozen om nu een top vijf te maken omdat de kans dan groter is dat, naast de persoonlijk artikelen, ook de overige artikelen een plaats kunnen krijgen. De meest gelezen artikelen van april zijn:

Zoals ik al had verwacht voor ik aan dit artikel begon, zijn de eerste drie artikelen van persoonlijke aard. Wel vind ik het grappig dat een artikel over mijn blog deze maand op vier staat, namelijk de terugblik op maart. Het vijfde artikel is een artikel geschreven op basis van de wekelijkse inspiratie die wij altijd ontvangen vanuit het Apostolisch Genootschap.

Minst gelezen artikelen van april 2024

En dan het minder populaire kopje van dit maandelijkse artikel: de minst gelezen artikelen die de afgelopen maand verschenen. Maar dit is maandelijks weer een mooie gelegenheid om ze nog even onder de aandacht te brengen.

Ja, je ziet het goed, het lijstje met minst gelezen artikelen eindigt met hetzelfde artikel als het lijstje met meest gelezen artikelen. Van de rest van de artikelen vind ik het vooral jammer dat het artikel over de vlagdagen zo weinig gelezen is.

Wat hoop jij dat de maand mei jou gaat brengen? En hoe kijk jij terug op april 2024?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top