Diensten van Patricia Heres

Over mij

Ik geloof in het leveren van hoogwaardige diensten die voldoen aan de behoeften van mijn klanten. Met ervaring in mijn vakgebied bouw ik aan een sterke reputatie voor professionaliteit, betrouwbaarheid en toewijding aan mijn klanten. In onderstaand overzicht kan je zien voor welke diensten je mij kunt benaderen. Heb je andere wensen? Neem dan vooral contact met mij op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Mijn diensten

Administratieve ondersteuning
  • Beheer van administratieve taken
  • Agendabeheer en afsprakenplanning
  • E-mail- en communicatiebeheer
  • Documentbeheer en organisatie
Content creatie
  • Content schrijven voor websites, blogs en sociale media
  • Redigeren en proeflezen van bestaande inhoud
  • Creëren van boeiende en informatieve teksten
  • SEO-optimalisatie voor betere zichtbaarheid

Mijn missie

Het is mijn missie om bedrijven en ondernemers te helpen groeien en efficiënter te werken door hoogwaardige ondersteunende diensten aan te bieden. Ik streef ernaar om een waardevolle partner te zijn in het succes van mijn klanten en streef naar uitmuntendheid in alles wat ik doe.

Is een tekst nog niet helemaal naar wens? Ik bied standaard de mogelijkheid om een tekst één keer aan te passen zodat hij helemaal wordt zoals jij wilt.

Neem contact op

Wil je meer weten over mijn diensten of een samenwerking bespreken? Neem vandaag nog contact met mij op. Ik sta klaar om je te helpen.

E-mail
Website

Volg mij ook op sociale media voor updates en tips!

Facebook
Instagram

Back To Top