Tekstschrijver nodig?

iphone notebook pen working

Bent je op zoek naar een tekstschrijver die weet wat ze doet en passie heeft voor taal? Zoek dan niet langer, bij mij ben je aan het goede adres! Al zolang ik me kan herinneren ben ik bezig met schrijven en taal op verschillende manieren. Als klein meisje begon dat met het schrijven van verhaaltjes. Later werden dat langere verhalen en gedichten. Op school was ik gek op het schrijven van opstellen en verslagen. Zolang ik maar kan en kan schrijven was ik gelukkig.

tekstschrijver
Photo by Negative Space on Pexels.com

Ik had een droom

Als klein meisje wilde ik graag schrijfster worden, maar met het schrijven van boeken wordt niet iedereen in Nederland echt rijk. Dus ging ik kijken naar wat ik dan wilde gaan doen en ik kwam uit in de gezondheidszorg. Maar toch gaf me dat niet de voldoening die ik wilde. In plaats van aandacht aan de cliënten te besteden had ik het gevoel dat ik daar meer met administratie bezig was en dat wilde ik niet.

Ik begon met bloggen en merkte dat ik daar veel meer voldoening uithaalde. Ik kon schrijven, mijn verhaal werd gelezen en langzaam kreeg ik vragen van mensen of ik hen kon helpen bij het schrijven van een brief of het controleren van een verslag op schrijf- of grammaticale fouten. En daar haalde ik voldoening uit. Dat was het moment dat ik dacht “dit is het! Ik wil als tekstschrijver mensen helpen met het schrijven van teksten.” Zo kan ik mijn passie voor taal inzetten om anderen te helpen en kan ik van mijn hobby mijn werk maken.

Ik help je graag!

Nu ik eigenaar ben van een eigen onderneming, Patricia Heres, ben ik alleen maar meer gemotiveerd om jou te helpen bij het schrijven van jouw teksten. Dus heb je hulp nodig op het gebied van:

  • Spelling
  • Grammatica
  • Tekstopmaak
  • Teksten schrijven

Of andere dingen op het gebied van tekst en taal? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en dan ga ik je helpen.

Back To Top