Contact & samenwerken

Interesse in een samenwerking met Patricia Heres? Dat vind ik natuurlijk super leuk! Daarom sta ik altijd open voor samenwerkingen op voorwaarde dat een samenwerking bij mijn blog past en bij mijn publiek. In het geval van een sponsoring ten gunste van een artikel, bijvoorbeeld in de vorm van een product, zal ik dit altijd vermelden als “gesponsord artikel”, zoals weergegeven in onderstaande afbeelding. Vanwege de strikte richtlijnen van de Nederlandse Reclame Code kan en zal ik hier geen uitzondering op maken. In het geval van een samenwerking waarin een verzoek wordt gedaan om geen melding te maken van sponsoring, zal ik dan ook meteen een samenwerking afwijzen.

Liever een betaalde opdracht aan mij uitbesteden? Neem dan vooral ook contact met mij op. Samen kunnen we dan de mogelijkheden bespreken tot een betaalde opdracht. Zowel voor plaatsing op mijn blog, als ook voor plaatsing op je eigen website of social media accounts.

contact

Vermeldingen Patricia Heres

Mijn werk of mijn weblog staan ook vermeld op:

Voorbeelden van samenwerkingen

Hieronder volgt een overzicht van samenwerkingen die ik met bedrijven ben aangegaan.

Felinstore

Contact

Neem via onderstaand formulier contact met mij op om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken. Perspakketten mogen gestuurd worden naar onderstaand adres.

Neem contact op

Gatestraat 83
Landgraaf, 6373LP
Nederland

Stuur mij een bericht

Disclaimer

Vragen over financieel advies zullen niet worden beantwoord. Ik ben niet bevoegd om hier een antwoord op te geven. Wend je voor financieel advies altijd tot een persoon die bevoegd is tot het geven van financieel advies!

Back To Top