Mei is alweer voorbij

Mei is alweer voorbij

Alweer is er een maand voorbij. Een maand van vieren en herdenken. Dodenherdenking, bevrijdingsdag, hemelvaartsdag, Pinksteren EN Memorial Day. En dat alles in één maand. Tijd om eens even terug te kijken.

Mei, een magere maand

De maand mei was wat bezoekers betreft een vrij magere maand. Dit komt denk ik mede doordat ik niet al mijn artikelen ook op mijn persoonlijk Facebook profiel heb gedeeld, wat ik normaal wel vaak doe. Daarnaast heb ik zelf ook een paar dagen geen artikelen gepubliceerd omdat ik het heel druk had met werk en een scholing voor mijn werk. Maar nu heb ik weer meer tijd om consistent te schrijven en de eerste artikelen staan alweer te wachten in mijn concepten. Dus hopelijk brengt juni weer meer bezoekers naar mijn site.

mei
Image by Alicja from Pixabay

Meest gelezen artikelen

Natuurlijk kan ik wel weer een overzicht maken van de meest gelezen artikelen. Het viel mij op dat het alle drie artikelen zijn waarin ik mijn persoonlijke ervaringen ook voor een deel met jou als lezer deel. De drie meest gelezen artikel waren namelijk:

Minst gelezen artikelen

Ook bij de minst gelezen artikelen zat een persoonlijk artikel, dus het is echt niet zo dat alleen mijn persoonlijke artikelen goed gelezen worden. De minst gelezen artikelen in mei waren:

Die laatste is natuurlijk vrij logisch, want het is ook nog niet zo heel lang geleden dat Tina Turner kwam te overlijden.

Plannen voor juni

Een korte vooruitblik nog als slot van dit artikel naar mijn plannen voor de maand juni. Zoals ik al schreef heb ik een aantal artikelen al klaarstaan in mijn concepten om verder uit te werken. Een klein tipje van de sluiter: er komt een artikel over een bezoek aan een museum, wellicht schrijf ik nog wat over mijn verjaardag en we gaan het over ijs hebben. En dat laatste is met de zomer inzicht denk ik helemaal niet verkeerd! Oh ja, en de TT van Assen komt vast en zeker ook nog wel aan bod.

Waar zou jij in de komende maand meer over willen lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top