Maart; een terugblik

Maart; een terugblik

Goed, ik schrijf en publiceer dit artikel op 31 maart dus in theorie zou er vanavond natuurlijk nog heel veel kunnen veranderen in de statistieken van maart. Maar dat verwacht ik niet en dus blik ik vandaag alvast terug op de afgelopen maand. Lees je weer met me mee? Misschien heb je nog een aantal leuke artikelen gemist…

Statistieken: groei!

Ja inderdaad, de statistieken lieten deze maand een groei zien. En dan kijk ik wel naar de statistieken van zowel mijn oude blog adres als naar de statistieken van mijn nieuwe blog adres waar je nu op leest. Want in maart was het eindelijk zover dat mijn blog kon verhuizen naar patriciaheres.nl! En daar ben ik nog steeds heel erg blij mee. En die groei ben ik natuurlijk ook blij mee, maar die mag nog altijd meer. Dus daarom nogmaals: als jij een artikel leest dat jou aanspreekt, deel het dan alsjeblieft via je eigen social media kanalen. Zo help je mij om zichtbaarder te worden, waardoor ik tegelijkertijd meer leuke artikelen kan schrijven.

maart

Meest gelezen artikelen

Het meest gelezen artikel in maart is eigenlijk een artikel waar ik het niet van verwacht had. Een artikel dat ik schreef op het moment dat ik iets beleefde en dat schreef ik eigenlijk meer om het van me af te zetten. Dus zo zie je maar dat de meest verassende artikelen soms het meest gelezen worden. De meest gelezen artikelen waren:

Minst gelezen artikelen

En dan zijn er natuurlijk ook artikelen die het minst gelezen zijn. Dat mag en dat is niet erg, maar ik geef ze toch nog een plaats hier. Misschien heb jij hem gemist, of wil je een artikel nog eens lezen dan is het zo makkelijker terug te vinden. De minst gelezen artikelen waren:

scrabble tiles on a wooden surface
Photo by Polina Kovaleva on Pexels.com

April doet wat hij wil. En wat doe ik?

In april blijf ik natuurlijk doorschrijven op mijn blog. En ik ga in april met een aantal nieuwe dingen starten. Wil je daarover als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Inschrijven doe je eenvoudig door hieronder je mailadres achter te laten.

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Wat hoop jij in april mee te maken?

4 thoughts on “Maart; een terugblik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top