Maart 2024; een terugblik

Maart 2024; een terugblik

Inmiddels is april al vijf dagen oud. Hoogste tijd voor een terugblik op een maand die voor mij een behoorlijke rollercoaster was. Maart 2024. Wat bracht deze maand mij en mijn blog? Dat deel ik met je in dit artikel.

Enorme groei

De maand maart bracht mijn blog een enorme groei in het aantal bezoekers. En natuurlijk hoop ik die bezoekers ook in april en de rest van het jaar vast te houden. En dat ligt voor een deel natuurlijk ook aan mijzelf. Wanneer ik op regelmatige basis kan blijven schrijven en publiceren, dan helpt dat heel erg mee. Maar het ligt natuurlijk ook aan het soort artikelen die ik schrijf.

maart
Afbeelding van Rebekka D via Pixabay

De meest gelezen artikelen

De meest gelezen artikelen van maart 2024. Het zal misschien niet heel verwonderlijk zijn, het waren eigenlijk allemaal artikelen van persoonlijke aard. Nou stond maart voor mij natuurlijk ook wel vooral in dat teken. In het teken van mijn ziekte en de voorbereidingen op herstel. Toch ga ik ze hier nog een keer delen, want niet alle meest gelezen artikelen gingen over ziek zijn. De top 5:

Plannen voor april en verder

De laatste week heb ik om de dag een artikel gepubliceerd op mijn blog en ik merk dat dat ervoor zorgt dat mijn lezers terug blijven komen. Door op de dag van publicatie het artikel ook te delen op de social media kanalen van mijn blog merk ik dat daar ook meer lezers vandaan komen. Daarnaast deel ik een dag na het publiceren van een artikel datzelfde artikel ook op mijn persoonlijke facebook profiel, wat ook dan weer voor verkeer op mijn blog zorgt. En daar ben ik heel blij mee. Ik ben van plan om deze weg die ik in maart in ben gegaan, ook in april voort te zetten.

Daarnaast heb ik gemerkt dat persoonlijke artikelen veel beter gelezen worden dan artikelen die algemener van aard zijn. En natuurlijk horen die ook thuis op mijn blog. Dus die algemenere artikelen blijf ik wel schrijven, maar ik wil ook meer in gaan zetten op het delen van persoonlijke onderwerpen. Een deel daarvan zal natuurlijk ook gericht zijn op mijn herstel, maar ik wil ook daarna blijven schrijven over onderwerpen die mij persoonlijk bezig houden.

Afbeelding van sunyoung36 via Pixabay

In het verleden schreef ik ook vaak een artikel waarin ik de wekelijkse inspiratie van het Apostolisch Genootschap als leidraad gebruikte. Dit wil ik toch weer meer gaan oppakken om ook op die manier mijn gevoelens en gedachten te laten spreken.

Wat bracht maart 2024 jou? En wat hoop je dat april te bieden heeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top