Dag april

Dag april

De tijd vliegt voorbij, inmiddels is het alweer 30 april. Weer een maand voorbij in 2023 en dus is het weer tijd om terug te kijken op wat april mijn blog heeft gebracht.

Groei op mijn blog?

JA! Er was ook deze maand weer een duidelijke groei te zien op mijn blog. Een groei waar ik nog altijd ontzettend blij mee ben. En een groei waarvan ik hoop dat ze ook in mei door blijft zetten. Want hoe groter mijn bereik, hoe bekender mijn blog wordt. En hoe meer mensen ik kan bereiken met mijn teksten. De groei komt mede doordat er vrijwel iedere dag een artikel verscheen op mijn blog, waardoor er dus ook meer gedeeld wordt op social media en ik ook daar meer naamsbekendheid krijg.

Daarnaast ben ik in april natuurlijk gestart met mijn wekelijkse update. Iedere zondag verstuur ik een update met de laatste artikelen van mijn blog. Daarnaast zal ik ook af en toe als eerste in mijn wekelijkse update wat nieuwtjes verspreiden ver voordat ze op mijn blog terecht gaan komen. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Aanmelden voor de update kan in dit artikel, of vink het daarvoor bestemde vakje aan als je een reactie achterlaat op mijn artikelen.

april
Afbeelding van Nick115 via Pixabay

Meest gelezen artikelen

De meest gelezen artikelen in april waren heel divers van onderwerp. Dat vind ik dan wel weer leuk om te zien in mijn statistieken. De top drie bestond uit deze artikelen:

Minst gelezen artikelen

Naast meest gelezen artikelen zijn er uiteraard ook weer minst gelezen artikelen. Artikelen die ik hier in dit artikel altijd weer een beetje extra aandacht geef. De top drie van deze artikelen in april was:

Afbeelding van Aline (Алевтина) Mueller via Pixabay

Vooruitblik

Wat gaat de maand mei brengen op mijn blog? Vanzelfsprekend zal ik in mei stilstaan bij de dodenherdenking en de bevrijding. Daarnaast is mei de maand waarin moederdag valt en ook daar zal ik dus aandacht aan gaan besteden. Verder ben ik nog steeds bezig met mijn e-book waar ik al eerder over verteld heb en wellicht zal ik daar in mei ook nog wat over schrijven. En verder? Ik zou zeggen laat je verassen en kom dagelijks even kijken naar de nieuwste berichten.

Wat gaat de meimaand jou brengen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top