Nieuwsbrief: schrijf je in!

Nieuwsbrief: schrijf je in!

Bij een blog is het vrij gebruikelijk dat er ook een nieuwsbrief bestaat. Een nieuwsbrief als manier om snel nieuwtjes te kunnen delen die een volledig artikel (nog) niet waard zijn. Of om gewoon iets te delen met de meest trouwe lezers van mijn blog. Vanaf nu heb ik er ook één.

1 maart 2023

Op één maart 2023 zal mijn eerste nieuwsbrief verstuurd worden. Ik heb hem net klaargezet en ben heel benieuwd wat jij ervan gaat vinden. Aanmelden voor mijn nieuwsbrief is heel eenvoudig. Wanneer je onderaan dit artikel je email adres achter laat, word je automatisch toegevoegd aan mijn lijst met ontvangers. Daarna krijg je vanaf 1 maart mijn nieuwsbrieven, mis je nooit meer nieuwtjes en ben je dus als eerste van alles op de hoogte.

nieuwsbrief
Afbeelding van Stefan Schweihofer via Pixabay

Wat verwacht jij

Wat verwacht jij te lezen in een nieuwsbrief? Wil je alleen de laatste nieuwtjes of wil je een overzicht met gepubliceerde artikelen? Of zijn er andere dingen waar je graag over zou willen lezen? Laat het me weten, dan kan ik ermee aan de slag.

Schrijf jij je in?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top