Het is een feit, mijn blog is verhuisd.

blog

Het is een feit, mijn blog is verhuisd.

Wellicht weet je nog dat ik onlangs met je deelde dat ik iets zou gaan verhuizen. Dat is nu gebeurd en ik kan het dus vol trots met je delen. Ik deel ook met je wat er nu gaat veranderen. Dus lees je met me mee?

Een eigen domein

Eindelijk heb ik een eigen domein. Afgelopen weekend al is deze omgezet en het artikel over de overgang was het eerste artikel dat op deze site verscheen. Het eerste artikel dat ik echt op mijn nieuwe domein schreef. Alle voorgaande berichten zijn wel overgezet naar deze site, zodat ze altijd leesbaar zullen zijn voor je. Voor nu ben ik dus tussen het schrijven door heel hard aan het werk om ook alle links en dergelijke weer goed te krijgen zodat ik overal naar deze site doorlink en niet naar mijn oude gratis domein.

blog

Affiliate links

Een ander nieuw iets op mijn site is dat ik vanaf nu gebruik kan maken van affiliate links. Van wat? Juist, ik leg het je even uit. Wanneer ik in de toekomst op mijn blog een artikel zou schrijven over bijvoorbeeld mijn favoriete verzorgingsproducten, dan zie jij een link naar dit artikel. Wanneer jij op die link klikt en een willekeurig product naar keuze op deze site koopt (in dit geval bol.com), dan help jij mij hiermee zonder iets extra’s te betalen. Over jouw aankopen keert het bedrijf waar de link heen leidt een percentage aan mij uit. Zo kan je mij dus helpen door voor jezelf of je eigen dierbaren iets leuks te kopen. Een win-win situatie dus. Wanneer dit soort links in een artikel staan, dan zal je altijd onder aan het artikel de volgende afdbeelding zien. Dit doe ik omdat ik zo transparant mogelijk hierin wil zijn.

Ontwikkelen

Het maken en onderhouden van een blog kost tijd. Bloggen is voor mij dan ook wel een passie. En die passie wil ik laten uitgroeien tot veel meer. Het zou geweldig zijn als ik met bloggen mijn geld kan verdienen. Daarom ga ik verder kijken naar manieren waarop ik verder een inkomen kan verwezenlijken met mijn blog en ga ik mezelf ook aanbieden als tekstschrijver. Zo kan ik in elk geval mijn passie breder inzetten en anderen daarmee helpen.

Wil jij mij helpen door af en toe via mijn site producten te bestellen?

4 thoughts on “Het is een feit, mijn blog is verhuisd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top