Vakantieplannen, waar ga ik naar toe?

Vakantieplannen, waar ga ik naar toe?

De zomer nadert en dus ook de vakantie. Mijn eigen vakantie is al gepland, althans, ik weet waar ik heen ga. Twee weken verblijf ik op één plek straks. Twee weken van mijn drie weken vakantie. Wat ga ik verder doen? En waar wil ik nog eens heen? Dat en meer vertel ik je in dit artikel.

Mijn vakantieplannen

Twee van mijn drie weken vakantie staan dus al vast. Samen met mijn zoon gaan wij naar een camping in Noord-Brabant. Twee weken lekker ontspannen in de caravan van mijn zusje en zwager. De camping waar wij heen gaan hebben wij vorig jaar ook bezocht en dat beviel prima. Het zoeken naar leuke campings in Nederland is vaak wel een dingetje. Want ik wil minstens een zwembad op de camping het liefst lekkere ruime plaatsen. En natuurlijk is animatie voor mijn zoon ook belangrijk. De laatste week van onze vakantie is er echter geen animatie op de camping, dus dat betekent dat wij ons zelf moeten vermaken. Maar met een zwembad en het meer op de camping komt dat vast goed.

vakantieplannen

Dagjes weg

En hebben we een dag geen zin om op de camping te blijven, dan kunnen we altijd een dagje weg gaan. De eerste week van onze vakantie, waarin we dus niet op de camping staan wil ik sowieso net als vorig jaar af en toe een dagje weg gaan. Vorig jaar zijn we een dagje naar Madurodam geweest met zijn tweetjes. Heel gezellig, maar zonder auto en dus aangewezen op het OV is dat wel een eind. Dit jaar willen we misschien naar Amsterdam maar dan zou het wel fijn zijn als we een nachtje kunnen overnachten ergens. Bijvoorbeeld in een Fletcher Hotel.

Waar wil ik nog eens heen?

Behalve in Nederland zijn er ook plekken in het buitenland waar ik nog eens heen wil. Aangezien ik het doodeng vind om te vliegen zal ik dus eerder een keuze maken uit alle busreizen die er zijn. In het verleden ben ik eens op vakantie geweest naar Luxemburg en twee keer naar Tsjechië. Daar zou ik graag nog eens naar terug willen, maar ik wil ook graag eens naar Auschwitz of Theresiënstadt. Daarnaast lijkt Berlijn me een hele mooie stad om te bezichtigen. Maar dat is allemaal voor later een keer. Eerst dit jaar leuke dingen doen in het mooie Nederland.

Wat zijn jouw vakantieplannen voor dit jaar?

2 thoughts on “Vakantieplannen, waar ga ik naar toe?

  1. Wij gaan dit jaar 10 dagen met de bus naar Salou ( Spanje ).

    Berlijn ben ik geweest. Prachtige stad en vind ikzelf het mooiste in de kersttijd ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top