September, een terugblik

September, een terugblik

De maand september zit er alweer op. Het leek me daarom goed om eens terug te blikken op wat er afgelopen maand is gebeurd. Was er een groei zichtbaar op mijn blog en de social media kanalen? Wat waren de best bezochte artikelen? Kortom, een kleine reflectie op mijn blog en een vooruitblik naar oktober.

Groei

Ja, er was een groei zichtbaar op mijn blog. Maar dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat mijn blog eind augustus pas weer online ging. Geen groei zou daarom niet veel goeds betekenen. Deze maand heb ik 1097 bezoekers gehad op mijn blog en daar ben ik stiekem wel blij mee. Natuurlijk stelt het niets voor bij de hele grote bloggers, maar het is wel een begin. Een begin van hopelijk veel meer bezoekers in de komende maanden. Ook op de social media kanalen was een gestage groei te zien. Naast mijn facebook pagina en mijn twitter account heb ik sinds gisteren ook een instagram account en heb ik mijn bloglovin’ account weer geactiveerd.

september
Afbeelding van Alicja via Pixabay

Meest bezochte artikelen

Bij een terugblik op mijn blog hoort ook wel een terugblik op de meest gelezen artikelen van deze maand. En de minst gelezen artikelen. Zo krijg jij de kans om artikelen die je nog niet gelezen hebt nogmaals te lezen. De meest gelezen artikelen van september waren:

De minst gelezen artikelen van september waren:

Vooruitblik

Nu we zijn aangekomen in oktober wordt het ook langzaam tijd om vooruit te kijken naar wat komen gaat. Naar Halloween aan het einde van de maand, naar de aankomst van Sint Nicolaas in november en natuurlijk naar pakjesavond, kerst en de jaarwisseling. Want ook al klinkt dat ergens toch best nog ver weg, het is daar voor je het weet. Deze maand begin ik dus langzaam met het schrijven van artikelen voor deze dagen, wat kan je er nu al aan doen? Hoe kan je je huis decoreren? Dat soort dingen. Daarnaast blijf ik muzikale herinneringen met je delen en komt er deze week weer een kiloknaller aan. En uiteraard blijf ik schrijven over de actualiteit en blijf ik op zoek gaan naar geluk.

Welk in september verschenen artikel sprak jou het meeste aan en waarom?

8 thoughts on “September, een terugblik

    1. Ja inderdaad, dat motiveert enorm. Maar goed augustus was natuurlijk ook maar een week dus als er geen groei was zou het niet goed zijn. Nu hopen dat oktober ook weer groei brengt.

  1. Een overzicht maken van de blogs welke goed bekeken werden maar zeker ook de mindere is altijd handig. Ik doe dat ook altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top