Liefhebber van gitaren? Dan moet je naar Blues Lee

Liefhebber van gitaren? Dan moet je naar Blues Lee

Afgelopen week ging ik even bij mijn buurvrouw langs. Ze had namelijk Sonic Spinners van de Plus voor mijn zoon en die zou ik bij haar ophalen. En bovendien is het toch altijd wel even gezellig om een beetje bij te kletsen. Mijn buurvrouw heeft een muziekzaak, gespecialiseerd in gitaren en heel eerlijk? Ik was er nog nooit binnen geweest. Hoogste tijd dus.

Gitaren, gitaren, gitaren

Ik ben vaak genoeg voor de winkel langsgelopen als ik mijn zoon naar school bracht of ophaalde. Maar nooit was ik dus binnen geweest. En ja ik wist dat er gitaren verkocht werden maar heel eerlijk? Ik wist niet dat er zoveel verschillende soorten gitaren waren. Toen ik in de winkel was waren er een paar mensen die interesse hadden in gitaren en het leuke is dat je ook een gitaar mag uitproberen om te kijken hoe hij speelt. Dus er is eigenlijk altijd wel muziek in de winkel. Zo ook deze keer. Zelf kan ik echt geen gitaar spelen. Ja, ik kan heus wel de snaren laten trillen, maar echt muziek ermee maken, dat kan ik niet.

blues lee
Bron: Facebook Blues Lee Musical Instruments

Passie

Wanneer je in de winkel loopt, dan merk je dat de eigenaren passie voor gitaren en muziek hebben. Ze kunnen je feilloos alles vertellen over welke gitaar in de winkel dan ook. Over het type, de bijzonderheden en natuurlijk, ook niet onbelangrijk, de prijs.

Naast gitaren verkopen ze ook versterkers, plectra, snaren en alle andere benodigdheden voor gitaren. Voor zowel de beginnende als de gevorderde speler. En wil je graag leren spelen? Dan is er ook de mogelijkheid om lessen te volgen bij Blues Lee. De eigenaren zijn dus van alle markten thuis!

Speel jij gitaar of een ander instrument?

2 thoughts on “Liefhebber van gitaren? Dan moet je naar Blues Lee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top