Oktober, een terugblik

Oktober, een terugblik

Oktober ligt inmiddels alweer achter ons en dus is het weer tijd voor een terugblik. Hoe zat het met de groei van mijn blog deze maand, welke artikelen werden het meest en minst bezocht en wat zijn mijn plannen voor november?

Groei

Deze maand was een wat mindere maand ten opzichte van september. Toen was er een hele grote groei, nu was er sprake van een daling in het aantal bezoekers aan mijn blog. Voor een deel is dat denk ik te verklaren aan het feit dat ik iets minder frequent artikelen gedeeld heb. Door op de social media kanalen meer zichtbaar te zijn heb ik denk ik wel het bezoekersaantal nog enigszins omhoog weten te krikken. Iets om aan te werken in november dus. Daarnaast heb ik me aangesloten bij Daisycon, om via die site hopelijk wat inkomsten te gaan genereren.

Meest bezochte artikelen

De top drie van meest bezochte artikelen in oktober was:

Drie compleet verschillende artikelen, dat vind ik wel heel mooi om te zien eerlijk gezegd. Ik vind het vooral bijzonder dat het artikel over de verschrikkingen in Oekraïne zo goed bezocht is. Een artikel waarin ik ook aandacht besteed aan de manier waarop jij kunt helpen.

oktober
Foto door Toni Cuenca op Pexels.com

Minst bezochte artikelen

De drie artikelen die het minst bezocht zijn waren:

Vooruitblik

In november ga ik mijn blog een beetje aanpassen. Zo ga ik bijvoorbeeld meer regelmaat in het bloggen aanbrengen waardoor ik mezelf tegelijkertijd een beetje meer rust ga geven. Daarnaast blijf ik werken aan de zichtbaarheid op mijn social media kanalen en blijf ik er alles aan doen om in november wel weer een groei te zien ontstaan.

Blijf jij mij ook in november volgen?

3 thoughts on “Oktober, een terugblik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top