Terug naar juli

Terug naar juli

En dan zitten we alweer in augustus. Wat gaat de tijd toch snel. De achtste maand van het jaar. Nog even en de pepernoten verschijnen weer in de winkels, Sinterklaas zet weer voet aan vaste grond en de Kerstman doet zijn intrede weer. Maar laten we eerst nog maar even hopen op een augustus met veel zon. En wat deed mijn blog in juli?

Bezoekers

Het bezoekersaantal van mijn blog in juli is het hoogste sinds ik op mijn eigen domein blog. Dus daar ben ik natuurlijk wel heel erg blij mee. En dat ondanks de vakantie tijd. Dus ik hoop dat in augustus de cijfers op zijn minst juli zullen evenaren of zelfs nog wat hoger worden.

juli
Image by FelixMittermeier from Pixabay

Meest gelezen

De drie meest gelezen artikelen in juli zijn twee persoonlijke artikelen en een review. Als ik ga kijken in mijn hele top tien is iets meer dan de helft van de artikelen een persoonlijk artikel. Blijkbaar wordt dat dus gewaardeerd. De top drie bestond uit:

Minst gelezen

bij het zien van minst gelezen artikelen viel het me op dat er één artikel bij stond die ik schijnbaar nog niet op mijn persoonlijke facebook profiel heb gedeeld. Blijkbaar maakt dat toch wel heel veel uit voor de aantallen. Inmiddels is die daar wel gedeeld, dus ik verwacht daar nog wel wat lezers op te krijgen. De top drie van minst gelezen artikelen was:

Augustus

Wat ga ik doen met mijn blog in augustus? Ik blijf natuurlijk artikelen schrijven over mijn strijd tegen de kilo’s. Daarnaast zal ik nog een aantal artikelen schrijven rondom vakanties die me bij zijn gebleven. En verder heb ik nog wel wat persoonlijke artikelen voor je in gedachten om te delen. En verder? Tja, augustus is Pride maand, dus daar zal ook zeker aandacht voor zijn. Nou ja, wacht maar gewoon af wat er allemaal aan bod gaat komen.

Wat zijn jouw plannen in augustus?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top