Juni; een stormachtige maand

Juni; een stormachtige maand

We zitten alweer een paar dagen in juli en ik besefte me dat ik nog geen terugblik op juni heb geschreven. De laatste twee weken ben ik, mede door het overlijden van mijn oma, een stuk minder actief geweest op mijn blog. Maar ik ben weer terug. En dus krijg je vandaag mijn terugblik op de maand juni.

Een stormachtige maand

Tja wat kan ik zeggen. Juni was een voor mij stormachtige maand. Een maand waarin er veel gebeurde. Waarin verjaardagen waren, maar ik ook afscheid moest nemen van mijn oma. Een maand waarin ik een bijzondere dag beleefde met mijn zoon en waarin ik alleen naar de TT ging. Maar welke artikelen werden nou het meest en minst bezocht?

juni
Image by Dorothe from Pixabay

Meest gelezen artikelen

De drie meest gelezen artikelen van deze maand. Best wel bijzonder, het artikel dat ik schreef over loslaten is het meest gelezen deze maand. De top drie is:

Minst gelezen artikelen

En dan zijn er natuurlijk ook artikelen die niet heel veel gelezen zijn. Dit maandoverzicht is altijd weer een manier om deze toch nog even onder jouw aandacht te brengen.

Wat gaat juli brengen?

Ik heb nog geen idee wat juli mij gaat brengen. Ik hoop in elk geval dat het een mooie maand gaat worden met lekker weer. Nog geen vakantie voor mij in juli, dus daar zal ik nog niet over kunnen schrijven. Althans, niet over mijn eigen vakantie. Maar ik zal vast tips gaan delen voor de komende zomervakantie.

Ga jij in juli op vakantie?

One thought on “Juni; een stormachtige maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top