Hoe kom ik aan inspiratie?

Hoe kom ik aan inspiratie?

Iedere dag een artikel op mijn blog plaatsen, als ik wil dat mijn blog gaat groeien moet ik dat doen. Maar waar moet ik elke dag over schrijven? Ik heb geen standaard niche zoals ze dat dan noemen. Geen thema waar ik alleen maar over schrijf zoals bijvoorbeeld make-up, bloggen, interieur of noem maar op. En toch lukt het me steeds weer om iets te schrijven. Maar hoe dan?

Persoonlijk

Natuurlijk kan ik heel veel delen over mijn persoonlijke leven. Hoe het is om te leven met een onvervulde kinderwens, hoe het is om te leven na een scheiding, of over dingen die ik meemaak met mijn zoon. En geloof me, daar is nog veel meer over te schrijven. Alle onderwerpen kan ik uitbreiden met artikelen die verband houden met mijn zoon, een scheiding of een kinderwens. Dus daar is nog inspiratie genoeg vandaan te halen.

inspiratie
Afbeelding van www_slon_pics via Pixabay

Andere inspiratiebronnen

Naast mijn eigen leven en wat ik daarin meemaak haal ik ook inspiratie uit de actualiteiten. Zoals bijvoorbeeld gisteren het artikel over voetbalgeweld. Of ik speel in op onderwerpen zoals de oorlog in Oekraïne of straks de dodenherdenking en bevrijdingsdag. Ik haal inspiratie uit muziek, de natuur, steden die ik bezoek. Eigenlijk kan ik overal inspiratie uit halen.

Collega bloggers

En natuurlijk heb ik ook collega bloggers waar ik inspiratie vandaan haal. Soms schrijven zij over onderwerpen waarvan ik dan denk, oh ja daar kan ik ook wel eens over schrijven. En dan schrijf ik dat op om daar later weer op terug te vallen. En natuurlijk ben ik heel benieuwd naar jou.

Waarover zou jij willen lezen op mijn blog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top