Leuke kinderkleding hoeft niet duur te zijn

Leuke kinderkleding hoeft niet duur te zijn

Vanaf het moment dat mijn toenmalig partner en ik in verwachting waren van onze zoon hebben we tegen elkaar gezegd dat hij geen merkkleding zou krijgen. Althans, dat wij het in elk geval niet zouden kopen. Door een buurvrouw die kleding, vooral veel merkkleding, weg deed hadden we in het begin wel veel merkkleding. Maar zelf kochten we dat dus niet.

Waarom geen merkkleding?

Ik heb zelf sowieso niet veel met merkkleding. Ik wil niet meer betalen voor een leuk truitje of een broek omdat er bijvoorbeeld Levi’s, Dirkje, Noppies of Vingino in staat om maar wat merken te noemen. Sowieso groeien kleine kinderen heel snel uit hun kleding en dan vind ik het gewoon zonde als ze dan hele dure kleren hebben die ze maar één of twee keer aan hebben gehad. Mijn zoon heeft toen hij een baby was sommige kleding helemaal niet aangehad en dat vind ik dan gewoon zonde.

kinderkleding

Goed en betaalbaar

Nee, dan geef ik mijn kind liever iets wat betaalbaar is, maar ook nog eens goed. Bovendien past merk kinderkleding ook gewoon niet in mijn budget, maar dat terzijde. Ook al ging het financieel allemaal wel, dan nog zou ik niet kiezen voor hele dure kinderkleding. Nu is mijn zoon negen en nog steeds haal ik graag kleding voor hem bij winkels als de Hema, Zeeman of Wibra. Gewoon omdat de kleding hier betaalbaar is, tegen een stootje kan en ook nog eens mooi en goed zit. Mijn zoon kan met deze kleding prima voor de dag komen en dat is het belangrijkste. Bovendien vind je bij deze winkels ook altijd leuke kleding voor bijvoorbeeld de komende Koningsdag.

Koningsdagspullen voor het hele gezin.

Daarnaast haal ik het ondergoed sowieso standaard bij de Zeeman. Zowel voor mijn zoon als voor mezelf trouwens. Want waarom zou ik duur ondergoed aan moeten hebben als toch niemand ziet wat er onder mijn kleding zit?

Koop jij liever merkkleding of goedkope kleding en waarom?

kinderkleding

Lees ook:

5 thoughts on “Leuke kinderkleding hoeft niet duur te zijn

  1. Sinds ik Vinted heb ontdekt, ben ik juist weer helemaal weg van merkkleding. Ik vind de kleine prijsjes ontzettend leuk.

  2. Ik koop wel duurdere merken. Zo heb ik een aantal truien van Tommy Hilfinger en Armani Jeans die ik al meer dan 10 jaar heb en er nog perfect uit zien. Vaak gaan goedkopere kleding vaak minder lang mee.

  3. Heb zelf (nog) geen kinderen maar zodra ze er zijn krijgen ze van mij geen tot weinig merkkleding. Vind het zo zonde van mijn geld, vooral omdat ik stimuleer om buiten te ravotten. Zelf heb ik ook nooit merkkleding gehad, en heb het ook zeker niet gemist. Nee geef mij maar lekker de Zeeman of de Wibra, of zelfs Hema..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top