De STOK ~ een nieuwe rubriek

De STOK ~ een nieuwe rubriek

Je zal wel denken bij het lezen van deze titel “een rubriek over een stok?” Nou nee, niet helemaal. Het hoe of wat hiervan ga ik je uitleggen in dit artikel en dan wordt het je ongetwijfeld volledig duidelijk.

Stok

Nee, los van wat je in de uitgelichte afbeelding bij dit artikel ziet gaat de rubriek echt niet over een stok. Nee, stok is voor mij een afkorting voor: Strijd Tegen Overtollige Kilo’s. Dus deze rubriek gaat over mijn strijd tegen de kilo’s en hoe ik die strijd aan ga. Daarnaast is mijn blog natuurlijk nu een extra stok achter de deur voor mij om door te blijven gaan met die strijd tegen de kilo’s. Dus vandaar de naam van deze rubriek. Maar wat kan je hierin verwachten?

stok

Voortgang

Natuurlijk ga ik mijn eigen voortgang met je delen. Immers, zonder voortgang wordt het ook niet duidelijk of de stappen die ik zet ook werken. Niet ieder artikel wat ik in deze rubriek schrijf zal over mijn voortgang gaan, maar het gaat zeker aan bod komen in de artikelen binnen deze rubriek. Maar ik ga veel meer behandelen in deze rubriek. Daarover straks meer. Want voortgang kan ik natuurlijk ook op verschillende manieren delen met je. Uiteraard deel ik mijn gewichtsverlies met je. Maar ik kan het ook delen in de vorm van kledingmaten die ik uiteindelijk aan moet passen (help! Dat wordt shoppen…) Of in de vorm van centimeters rondom mijn lichaam.

Tips en tricks

En natuurlijk ga ik in deze rubriek ook tips met je delen. Manieren die mij hebben geholpen met mijn eigen STOK. Enerzijds om het gewoon met je te delen, anderzijds misschien kan jij er dingen uithalen die voor jou ook kunnen gaan werken. Wie weet wordt dit wel een rubriek waarmee ik meer mensen kan gaan helpen met hun eigen strijd tegen de kilo’s. Een aantal ideeën voor onderwerpen heb ik al, dus het komt helemaal goed. En nee, ik ga niet dagelijks een artikel in deze rubriek schrijven. Hoe vaak ik hierover ga schrijven weet ik nog niet, maar dat merk je vanzelf.

En jij? Heb jij een eigen STOK?

7 thoughts on “De STOK ~ een nieuwe rubriek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top