Februari, een terugblik

Februari, een terugblik

Ik heb het een tijd niet meer gedaan omdat ik niet heel veel meer geblogd heb. Maar ik heb besloten om mijn terugblikken op de maand weer een nieuw leven in te blazen. Dus vandaag kijk ik weer met je terug op de meest gelezen artikelen, de minst gelezen artikelen en meer. En natuurlijk kijk ik vooruit naar de komende maand.

Groei?

Tja, ten opzichte van januari, waarin ik natuurlijk helemaal niet schreef, is er uiteraard een groei te zien op mijn blog. En die groei hoop ik in maart door te kunnen zetten, waar ik jou als lezer natuurlijk bij nodig heb. Wat ik wel leuk vond was om te zien dat ook mijn oudere artikelen vrij goed bezocht werden. Daaruit maak ik op dat er ook veel nieuwe bezoekers op mijn blog geweest zijn, die door hebben geklikt naar andere artikelen die ze wilden lezen.

Februari
Afbeelding van ❄️♡?♡❄️ Julita ❄️♡?♡❄️ via Pixabay

Meest bezochte artikelen

De meest bezochte artikelen in februari waren:

Minst bezochte artikelen

De minst bezochte artikelen van februari waren:

Vooruitblik

En nu zitten we in maart. De lente is inmiddels begonnen, dus laat het voorjaar nu ook maar echt komen. Vandaag is mijn eerste nieuwsbrief de deur uit gegaan en ik ben natuurlijk heel benieuwd naar wat voor reacties er op gaan komen. Uiteraard heb ik hem ook naar mezelf gestuurd als controle en daar viel me wel op dat sommige delen minder goed leesbaar waren. Dus daar ga ik bij de tweede nieuwsbrief op letten.

En verder heb ik een aantal artikelen al in concept klaarstaan die ik deze maand ga afmaken en publiceren. Daarnaast heb je misschien wel gemerkt dat ik mijn social media kanalen wat actiever probeer te maken, dus ik hoop je ook daar tegen te komen.

Wat heeft februari jou gebracht?

One thought on “Februari, een terugblik

  1. Wat heeft februari ons gebracht? Verdenking op een tia. Verdenking want artsen kunnen geen medisch bewijs vinden. Dus aan de bloed verdunners. Afgemeld bij de bloedbank. Want mag dan geen bloed geven. Verjaardag vieren van kleinzoon. Gezellig weekend was dat. Mijn man zo ver gekregen om vrijwilligers werk te gaan doen. Hij rijdt nu voor automaatje van anwb. Hij vindt dit erg leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top