Even voorstellen: Patricia Heres

Even voorstellen: Patricia Heres

Ik hoor je denken “alweer voorstellen”? Want ik heb toen ik mijn blog begon mijzelf natuurlijk al voorgesteld. Maar nee, ik wil mijzelf niet voorstellen. En toch wil ik wel Patricia Heres aan je voorstellen. Wat wil ik dan aan je voorstellen?

In stilte

In stilte ben ik namelijk al maanden aan het werk aan iets nieuws. Namelijk mijn eigen onderneming als schrijfster. En in die onderneming ben ik actief onder mijn eigen naam. Zo ben en blijf ik herkenbaar als persoon en kan ik mijn schrijfsels uitbrengen gewoon onder mijn eigen naam.

voorstellen

Droom

Het is jaren een droom van mijzelf om een eigen onderneming te hebben. Een eigen bedrijf waarin ik zelf mijn tijd kan verdelen en inkomsten kan vergaren. Nou weet ik ook dat het niet meteen mogelijk is om fulltime aan de slag te gaan voor mezelf, want ik moet wel een stabiele inkomstenbron hebben.

1 april; geen grap

Mijn ondernemingsplan heb ik al een tijd klaar liggen. Niet voor financiële injecties of iets dergelijks, maar gewoon voor mezelf zodat ik mijn onderneming voor mezelf duidelijk op papier heb staan. Zo kan ik dan ook naar de buitenwereld goed vertellen wat ik wil met mijn onderneming.

Op 31 maart ben ik naar de Kamer van Koophandel geweest om mijn onderneming in te schrijven en sinds 1 april ben ik naast werknemer in de supermarkt ook actief als zelfstandig ondernemer. Als schrijfster dus. Daarom zal je ook gemerkt hebben dat ik vanaf die tijd actiever op mijn blog bezig ben en meer gebruik maak van affiliate links waarmee jij mij kan helpen aan mijn inkomen zonder dat het jou extra geld kost.

Toekomstplannen

Zowel op mijn Facebook pagina als op mijn blog heb ik je gevraagd waar jij tegenaan loopt in de Nederlandse taal. Dit deed ik ook als voorbereiding op mijn eerste project als zelfstandig ondernemer. Ik ben aan de hand van de antwoorden namelijk begonnen met het schrijven van een nieuw e-book. In eerste instantie zal dit boek, met handvatten voor het goed schrijven in het Nederlands, alleen als e-book verschijnen, wellicht dat ik deze ook als papieren versie nog ga laten verschijnen. Momenteel ben ik daarvoor druk bezig met het schrijven van teksten en ik overweeg om er een werk/oefen boek bij te maken. Dat is alleen van later zorg.

Daarnaast zal ik op mijn blog ook regelmatig meer aandacht gaan schenken aan het actief zijn als schrijfster, het opbouwen van een onderneming en het delen van tips hierin. Mijn blog zal natuurlijk te allen tijde gratis beschikbaar blijven!

Wat zou jij van mij als ondernemer graag zien verschijnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top