Wie ben ik? Patricia Heres

Wie ben ik? Patricia Heres

Laat ik daar maar eens mee beginnen. Nou ja, gisteren schreef natuurlijk al wel een blog, maar laat ik mij dan in tweede instantie aan je voorstellen. Wie is Patricia? Wat doe ik en waarom een zoektocht naar geluk?

Patricia Heres

Patricia Heres, dat is mijn naam. In 1983 ben ik geboren in het mooie Assen. Waar dat ligt heb je als het goed is geleerd op school, of je kent het misschien van de TT. Assen is wel de plaats waar ik regelmatig naar toe ga, maar ik woon helemaal aan de andere kant van het land. Namelijk in Landgraaf, wat je dan weer kunt kennen van Pinkpop.

Ik ben trotse moeder van een geweldige lieve zoon, Bjarne (2014) en ben werkzaam als kassamedewerker bij een supermarkt. Misschien raad je het als ik zeg “goed eten, daar houden we van”

Patricia

Zoeken naar geluk

Vanwaar mijn zoektocht naar geluk? Ik heb in mijn leven vele momenten gehad waarop ik het geluk kwijt was. En bijna even zoveel momenten waarop ik het geluk wel weer had, kon zien of noem maar op. Maar wat is nou dat moment dat je oprecht kunt zeggen dat je gelukkig bent? Ja, toen ik trouwde was ik gelukkig, toen mijn zoon geboren werd was ik gelukkig. Nu zijn we jaren verder, ben ik gescheiden, woont mijn zoon dus niet meer altijd bij mij in huis en zijn er meer dingen voorgevallen die mijn geluk weg namen.

En toch wil ik proberen uit te vinden wat dat nou precies is waarvan ik zeg, dat is voor mij geluk. Ga jij met me mee op reis naar dit moment?

Wat zou jij nog graag van mij willen weten? En wie ben jij?

2 thoughts on “Wie ben ik? Patricia Heres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top