Terugblik op oktober: het roer om

Terugblik op oktober: het roer om

En dan is het zomaar weer november. Tijd dus om terug te blikken op oktober. Een maand waarin ik nu echt definitief het roer om heb gegooid. Zo ben ik weer meer actief gestart met de STOK. Maar er zijn meer dingen waarom ik het roer om gegooid heb. Dat vertel ik je niet allemaal in dit artikel, ik moet immers ook nog wat te schrijven hebben in komende artikelen. Laten we nu maar even terugkijken op oktober.

Bezoekers

Ik had in oktober weinig bezoekers op mijn blog. Maar in combinatie met weinig artikelen is dat ook niet heel erg vreemd. Vanaf nu wil ik dan ook weer wat meer gaan schrijven en minimaal twee artikelen per week gaan publiceren. Daardoor zullen ook mijn bezoekers aantallen wel weer gaan stijgen, wat natuurlijk heel bevorderlijk is voor de groei van mijn blog.

oktober

Meest gelezen artikelen

De meest gelezen artikelen in oktober waren ook gelijk de minst gelezen artikelen van oktober. Schijnbaar heb ik er maar drie gepubliceerd. Deze artikelen waren:

Het roer om

Goed, een klein tipje van de sluier dan wat betreft het omgooien van het roer in mijn leven. Ik heb jarenlang over me heen laten lopen en mezelf opzij gezet voor alles en iedereen. Daar ga ik vanaf nu verandering in brengen. Ik wil mezelf meer op de eerste plaats zetten, waardoor ik er ook voor anderen meer kan zijn. Daarnaast blijft natuurlijk mijn doel rondom mijn Stok. Dus blijf me volgen!

En natuurlijk gaat dat niet zomaar in één nacht. En ik kan het ook niet alleen. Maar ik weet zeker dat het me gaat lukken. Wellicht deel ik in de toekomst ook tips over hoe ik dat heb gedaan.

Wat zijn jouw doelen voor november?

One thought on “Terugblik op oktober: het roer om

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top