Minder actief op Patricia Heres

Minder actief op Patricia Heres

Je hebt het vast al wel gemerkt, ik ben wat minder actief op mijn weblog. Dat heeft een reden, maar daarover ga ik niet te veel uitweiden op mijn blog. Dat ik op mijn blog zelf minder actief ben, betekent niet dat ik achter de schermen niet bezig ben om straks weer vol te kunnen knallen op mijn blog. Ik ben nog steeds bezig met projecten in de hoop dat ik daar in een later stadium wat meer over kan delen met je. Maar voor nu doe ik het op mijn blog iets rustiger aan.

En dat betekent echt niet dat ik helemaal niets meer van me laat horen. Ik zal vanaf nu proberen om in elk geval één keer per week een artikel online te zetten, waarbij ik de diverse onderwerpen op mijn blog uiteraard één voor één een keer aan bod laat komen. Want ik ben en blijf een schrijfster en ik blijf een podium nodig hebben om dit ook te kunnen uitten. Daarnaast is en blijft schrijven een hobby van mij. En schrijftechnieken kan je alleen maar blijven verbeteren als je ze blijft bijhouden.

actief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top