Review: 2 beetjes meer

Review: 2 beetjes meer

Ik kwam ze tegen op Facebook. Of beter gezegd, ik werd door mijn moeder getagd in een bericht van hen. 2 beetjes meer; een winkel voor dames met een maatje meer in Winschoten. Toen ik bij mijn ouders was in de herfstvakantie, gingen mijn moeder en ik daar kijken.

Een ramp met kleding kopen

Dat is wat ik ben. Ik weet nooit echt precies wat ik wil en als ik al iets zie wat ik leuk vind, dan ga ik altijd twijfelen of het me wel staat. Dat is denk ik ook waarom ik eigenlijk nooit iets voor mezelf koop. Ik twijfel gewoon veel te veel over mezelf. Zo ook toen we de winkel in liepen.

Een hele vriendelijke medewerkster vroeg of ze ons misschien kon helpen. Wat vond ik leuk? Wat zocht ik? Welke kleuren vond ik leuk? Simpele vragen misschien, maar als het om iets gaat dat echt voor mezelf is, dan vind ik dat heel lastig. Uiteindelijk ging de medewerkster op zoek naar wat kleding en ze kwam met een aantal tunieken en broeken terug.

2 beetjes meer

Passen, passen, passen

En toen moest ik toch dat pashokje in. Verschillende combinaties heb ik aangehad en geprobeerd. Het ene zat beter en mooier dan het andere dus een aantal dingen vielen al snel af. Uiteindelijk maakte ik een keuze. En toen ik dacht klaar te zijn… Wilde mijn moeder nog dat ik een winterjas ging passen.

Bepakt en bezakt

Met een goed volle tas gingen we uiteindelijk de winkel uit. Nou moet ik erbij zeggen dat een winterjas natuurlijk wel heel veel ruimte inneemt in een tas, maar er zaten ook nog een broek en 3 tunieken in. Mijn kledingkast was weer aangevuld en ik was blij. Want eerlijk? Ik koop eigenlijk nooit kleding voor mezelf.

Prijzen en bereikbaarheid

De prijzen bij 2 beetjes meer zijn heel schappelijk. Je betaalt hier voor een maatje meer niet belachelijk veel meer zoals in sommige andere winkels wel het geval is. Daarnaast zijn de merken die zij verkopen, onder andere Magna en Vero Moda curve, een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld bij ons in Limburg.

Je vindt 2 beetjes meer aan de Synagoge-passage 10 in Winschoten en op Facebook, waar je via een berichtje ook kleding kan bestellen waarna je het thuisbezorgd kunt krijgen.

Ken jij deze winkel al? Hoe vind jij het om kleding voor jezelf te kopen?

4 thoughts on “Review: 2 beetjes meer

  1. Jazeker. Ik ken de winkel. Deze winkel heeft ook super aardig personeel. Mensen die je echt willen helpen en niet alleen maar willen verkopen. De verkoopster durft ook echt te zeggen :nee dit staat je niet. Dat hou ik van. Kleren voor mezelf kopen. Dat doe ik wel maar ik moet er tegenaan lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top