DIY: gedichten schrijven (met winactie)

DIY

DIY: gedichten schrijven (met winactie)

Op mijn Facebookpagina kon je gisteren al lezen dat ik vandaag een DIY voor je heb waarbij ik heel benieuwd ben of jij er wat mee kunt. In de titel heb je natuurlijk al kunnen zien waar het over gaat gedichten schrijven. Want nu de Goedheiligman weer voet aan Nederlandse bodem heeft gezet, is het ook langzaam weer tijd om je borst nat te maken voor de bekende gedichten. Nou schud ik gedichten bijna uit mijn mouw, maar ik kan het me heel goed voorstellen dat dat voor jou lastiger is.

Standaard gedicht of niet?

Natuurlijk kan je het heel makkelijk maken wanneer je een gedicht moet schrijven. Je kunt genoeg gedichten vinden op internet die je zo kunt kopiëren. Het is alleen natuurlijk de vraag of je dat zelf wel leuk vindt. Persoonlijk heb ik een hekel aan die kant en klare gedichten en vind ik het veel leuker als een gedicht een beetje meer op de ontvanger toegespitst is. Maar ook voor dit soort gedichten geldt natuurlijk ieder het zijne.

gedichten sinterklaas

Zelf schrijven kan lastig zijn

Nogmaals, ik heb makkelijk praten, want ik schud gedichten vaak zo uit mijn mouw. Maar ik kan het me ook heel goed voorstellen dat het schrijven van een gedicht voor jou lastig is. Daarom heb ik een ebook geschreven waarin ik je uitleg hoe je kunt beginnen met een gedicht Downloaden is heel simpel via de link hierboven. En dan ben ik heel benieuwd naar wat je van het ebook vindt en of je er wat aan hebt.

Ik schrijf graag voor je!

Vind je het nog steeds lastig om te schrijven of heb je er simpelweg geen zin in? Dan kan ik je ook helpen. Voor €8.00 per gedicht ga ik voor je aan de slag. Als je hierin geïnteresseerd bent, vul dan even het contactformulier op mijn website in en ik neem contact met je op voor meer informatie. Maar ik heb nog meer… Ik heb namelijk een winactie voor je deze keer. Voor één iemand ga ik een persoonlijk gedicht schrijven. Wat je hiervoor moet doen?

Laat me in een reactie weten dat je meedoet en voor wie het gedicht zou zijn. Overigens kan dit ook een gedicht voor kerst worden hoor. Of gewoon zomaar omdat je iets tegen iemand zou willen zeggen. Meedoen kan tot en met 23 november 2022. De winnaar zal ik per mail benaderen en ik zal de winnaar vermelden op mijn social media kanalen.

Wat vind jij van Sinterklaasgedichten?

De winnaar van de winactie is geworden: Loes Goossens. Zij heeft inmiddels een mail van mij ontvangen.

3 thoughts on “DIY: gedichten schrijven (met winactie)

  1. Help! Ik heb voor a.s. al een gedicht nodig. Ik heb mijn eigen man getrokken met de lootjes voor surprise, maar ben zoooo slecht in dichten haha. Ik ga ff duimen voor deze winactie ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top