Een maatje meer: waar koop ik mijn kleding?

Een maatje meer: waar koop ik mijn kleding?

Met een maatje meer is het niet altijd eenvoudig om leuke kleding te vinden. Althans, ik vind het nog wel eens lastig. En toch vind ik dat ik best wel wat leuke kledingstukken in mijn kast heb liggen. Maar waar koop ik die? Ik neem je vandaag mee naar een aantal van mijn winkels.

Moeite met kleding

Ik vind het echt best wel lastig om kleding te kopen voor mezelf. Vaak denk ik als ik iets zie ‘oh, dat is leuk! Maar het staat me vast niet.’ En dus ben ik dan vaak geneigd om het maar te laten hangen. Alleen heel soms haal ik mezelf dan over om het toch te passen en te kijken of het me staat. En dan kan het zomaar gebeuren dat ik een winkel in loop, ergens als het ware tegenaan loop en het dan meeneem.

kleding

2 beetjes meer

Ik heb het al eens met je gedeeld, bij 2 beetjes meer in Winschoten vind je echt hele leuke kleding! En dan ook nog betaalbaar ook. Ja, voor een maatje meer betaal je ook wat meer, maar in Winschoten wordt je echt heel goed geholpen en geadviseerd, dus dan vind ik het niet erg om een klein beetje meer te betalen. Bovendien, de prijzen zijn daar echt niet ontzettend hoog vergeleken met de grotere modeketens met betaalbare kleding. Dus heb je een klein budget? Dan is dit zeker een aanrader. Het grootste nadeel is dat het zo ver weg is, maar kleding kan eventueel ook online besteld worden.

Ulla Popken

Ulla Popken is dan wel een wat duurdere winkel, maar ook hier vind ik nog wel eens leuke kleding. Overigens kijk ik dan wel altijd bij de sale artikelen, maar toch. Wat ik wel altijd koop bij Ulla Popken zijn mijn bh’s. Dat zijn fijne bh’s zonder beugel, die dingen die breken bij mij altijd zo snel, en ze geven een goed comfort. Wat mijn bh’s betreft heb ik dan niet persé een maatje meer, maar ik vind het wel fijn dat mijn bh goed zit. Bovendien heeft Ulla Popken ook wel regelmatig aanbiedingen. Zo krijg je nu ruim 4.000 producten voor de helft van de prijs.

Your look for less

Bij Your look for less krijg je kleding voor elke kledingmaat EN voor een betaalbare prijs. Dus dat is wel heel erg fijn vind ik persoonlijk. Kledingstukken hebben altijd dezelfde prijs, ongeacht de kledingmaat die je hebt. En ook daar zijn vaak leuke aanbiedingen te vinden, het hele jaar door. De maten die op de website vermeld staan zijn ook eigenlijk altijd kloppend, wat natuurlijk ook heel fijn is, want zo hoef je niets terug te sturen omdat het niet past.

Bonprix

Een laatste winkel die ik wil benoemen is Bonprix. Ook hier krijg je leuke kleding voor een betaalbare prijs. Net als bij Your look for less heeft ook Bonprix vaste prijzen voor de kledingstukken, ongeacht de maat. De kwaliteit van de kleding is altijd goed en maten kloppen altijd. Verzenden gaat snel en bestellen is makkelijk, wat natuurlijk wel heel fijn is als je online shopt.

Waar koop jij je kleding meestal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top