Mooie nagels hoeven niet duur te zijn

Mooie nagels hoeven niet duur te zijn

Ik kan vaak met bewondering kijken naar de nagels van vrouwen. Mooie verzorgde nagels, meestal gedaan door een nagelstyliste. Zelf vind ik dat ook heel mooi alleen past een nagelstyliste niet in mijn budget. Maar ik heb daar wat op gevonden. En natuurlijk ga ik dat vandaag met je delen.

Enige oefening

Sinds een tijdje heb ik namelijk nepnagels. Ja, gewoon nagels die ik plak op mijn eigen nagels. En het vergt enige oefening om ze goed op te brengen, maar het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf. Nog niet perfect, maar elke keer gaat het een stukje beter. En…. het is veel goedkoper.

nagels

Waar koop ik mijn nagels?

Mijn allereerste setje nagels had ik gekocht bij de Action. Ik zag ze daar liggen en vond de kleur heel erg mooi. Later nam ik nog een setje mee. Omdat ze wat aan de lange kant waren, ik was immers geen lange nagels gewend, heb ik ze korter gevijld tot ze op een voor mij acceptabele lengte waren. Het tweede setje heb ik wel de oorspronkelijke lengte gelaten omdat daar twee tinten blauw in elkaar overliepen. Zou ik dat setje korter maken, dan zou je dat niet meer zien en dat vond ik jammer.

Nog goedkoper? Zeker weten

Deze nagels van de Action bevielen me prima en ik besloot om te gaan kijken of ik ze ergens anders ook voor een leuke prijs kon krijgen. En dat lukte. Het betekende alleen wel dat ik langer zou moeten wachten op nieuwe setjes, want ik vond ze bij AliExpress. Ik bestelde een aantal setjes. Sommigen heel kort volgens de beschrijving en anderen, zoals het setje op de foto, bleken toch weer iets langer. Maar daar ben ik inmiddels ook wel aan gewend. Want waar ik eerst met nagels niet kon typen, kan ik dat nu gelukkig wel weer. Het went zullen we maar zeggen.

Ik ben in elk geval heel blij met deze betaalbare oplossing. Zo zien mijn handen er altijd verzorgd uit en kan ik ook regelmatig wisselen van look. Net alsof ik echt bij de nagelstyliste ben geweest. Ik heb alleen wel altijd een flesje nagellijm van het Kruidvat op zak. Zo kan ik een eventueel losgeschoten nagel altijd even snel weer terugzetten.

Ga jij vaak naar een nagelstyliste of plak je zelf nagels?

6 thoughts on “Mooie nagels hoeven niet duur te zijn

  1. Ooit heb ik eens nepnagels geprobeerd, maar ik kon niet wennen aan het ’trekkerige’ gevoel dat de lijm op m’n nagels veroorzaakte, dus heb ik ze verwijderd en nooit meer gedaan. Ik vijl m’n nagels zelf in een mooie vorm, polijst ze of doe er wat nagellak op (meestal kleurloos omdat het toch vrij snel weer afbrokkelt) en klaar. Dat is helemaal ik.

  2. Ik gebruik het zelf niet. Vind het wel mooi. Helaas mogen we op het werk zo geen nagels. Dus vind ik het zonde. In de zomer doe ik wel nagellak aan mijn teennagels. Want dat zien ze toch niet.

  3. Op dit moment niet. Nagels moeten weer wat sterker worden. Plak angels durf ik niet meer te gebruiken. Mijn nagels zijn door gebruik een keer helemaal groen geworden. Vreselijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top