Geld verdienen op internet? Het kan!

Geld verdienen op internet? Het kan!

Ja, het is mogelijk om zonder heel veel inspanningen geld te verdienen op het internet. Natuurlijk moet je er wel iets voor doen, want geld komt je nog steeds niet aanwaaien. Maar toch kan je via het internet wel een zakcentje bijverdienen.

Geld verdienen met schrijven

Het zal je niet verbazen, met schrijven op het internet kan je geld verdienen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van affiliatelinks wanneer je een eigen blog hebt. Door dan te schrijven over andere bedrijven, diensten of producten kan je, wanneer er op een link in het artikel geklikt wordt, een klein bedrag verdienen.

Een andere optie is om te gaan schrijven op een site waar je automatisch een klein bedrag verdiend. Yoors is zo’n site. Wanneer je daar een artikel plaatst, of een foto als je fotograaf bent, dan kunnen anderen reageren op het artikel waardoor jij Yoorspunten (YP) verdiend. Het gaat niet heel snel, maar zo kan je wel een klein bedrag opbouwen. En hoe actiever jij daar bent, hoe sneller het gaat.

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Geld met enquêtes

Met het invullen van enquêtes kan je ook eenvoudig verdienen. Je meldt je aan voor een website en wanneer je enquêtes invult die je in je mail krijgt, dan verdien je punten. Wanneer je genoeg punten hebt verdiend kan je je vervolgens laten uitbetalen. Voorbeelden van dergelijke programma’s zijn bijvoorbeeld Euroclix, Opinieland of Stempunt.

Punten of cashback

Een derde manier om geld te verdienen is door het krijgen van cashback of punten over je aankopen online. Het bekendste programma daarin is waarschijnlijk Select van Bol.com. Maar er is meer. Zo kan je bijvoorbeeld een account aanmaken bij Ippies waarbij je bij iedere aankoop bij een aangesloten winkel een aantal Ippies op je account gezet krijgt. Deze kan je dan uiteindelijk weer laten uitbetalen. Een ander soort programma is Woolsocks. Dit programma maakt gebruik van een bankkoppeling waardoor je bij een pinbetaling bij deelnemende winkels automatisch geld in je sok in de app krijgt. Dit kan je op ieder willekeurig moment laten uitbetalen op je rekening. Of je bewaart je geld in een wollen sok natuurlijk tot je het nodig hebt 😉

Heb jij al eens van één van deze programma’s gehoord?

5 thoughts on “Geld verdienen op internet? Het kan!

  1. Mega handig! Ik ben hard aan het werken aan mijn eigen blog. Natuurlijk omdat ik het leuk vind, omdat ik andere mensen wil inspireren, maar ook omdat ik ooit hoop hier een zakcentje mee te verdienen. Super leuk geschreven!

  2. Op mijn blogs over onder ander huis en tuin zet ik wel eens een affiliatie link van Bol.com, alle beetjes helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Mobiele versie afsluiten