Blogdoelen; wat wil ik bereiken?

Blogdoelen; wat wil ik bereiken?

Ik ben nu ruim een maand weer aan het bloggen en dus is het tijd om eens terug te kijken, maar zeker ook om vooruit te kijken. Wat heeft mijn blog mij tot nu toe gebracht en wat hoop ik in de toekomst te bereiken met mijn blog? Laten we gaan kijken naar mijn blogdoelen.

Een nieuwe plek

Terugkijkend op de eerste tijd van mijn blog denk ik dat het goed is dat ik weer ben gaan schrijven. Ik ben blij dat ik weer een plek heb op het internet die ik volledig op mijn manier kan invullen en waar ik kan schrijven over wat ik denk en wat ik beleef. Een plek waar ik ook reviews kan schrijven over wat ik kijk en waar ik shop. Kortom, een plek waar ik gewoon ik kan zijn.

blogdoelen
Foto door Anna Tarazevich op Pexels.com

Welke doelen wil ik bereiken?

Natuurlijk hoop ik van mijn blog een grote naam te maken die door veel mensen gelezen wordt. En ja, ik hoop in de toekomst ook wat te kunnen verdienen met mijn blog. Maar ik weet ook dat verdienen met bloggen niet zomaar heel makkelijk is. En daarom begin ik klein. Met kleine blogdoelen. Doelen die mijn gaan helpen om uiteindelijk steeds verder te groeien.

Meer bezoekers

Het eerste doel waar ik aan wil werken is om meer bezoekers op mijn blog te krijgen. Dit kan ik voor een deel zelf doen door mijn blog op meer plaatsen te delen. Op plaatsen waar mogelijk mensen lezen die geïnteresseerd zijn in mijn blog. En jij als lezer kan mij helpen door een artikel dat jou aanspreekt op de sociale media te delen zodat andere mensen mijn blog kunnen vinden.

Meer reacties

Daarnaast zou ik het leuk vinden om meer reacties te ontvangen op mijn artikelen. En dan maakt het me niet uit of dat nou op mijn blog is of via de socials. Het liefst natuurlijk op mijn blog, maar de sociale media is wat mij betreft ook prima. Het gaat om de interactie met mijn lezers.

Twee doelen die meetbaar zijn en die ik in de gaten kan houden. Ook twee doelen die mijn gaan helpen om groter en bekender te worden. Ik heb bewust geen minimaal aantal bezoekers of reacties genoemd in mijn doelen, want ik ben al blij met iedere reactie en met iedere bezoeker. Dus lees je wel maar reageer je niet? Ook van harte welkom. Misschien dat je in de toekomst wel een keer een reactie achterlaat 😉

Wat vind jij van mijn blogdoelen en de artikelen die ik schrijf?

7 thoughts on “Blogdoelen; wat wil ik bereiken?

  1. Het is goed om doelen te hebben maar het belangrijkste doel met bloggen is volgens mij er plezier in hebben. Je hebt een afwisselende blog, leuk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top