Wie wil een kaart van mij?

Wie wil een kaart van mij?

Ja, dit is een serieuze vraag. Ik vind het leuk om kaarten te krijgen, maar het is natuurlijk ook leuk om iemand af en toe blij te kunnen maken met een kaart. Mijn oma deed dat altijd heel trouw. Zij hield van iedereen bij wanneer ze jarig waren, en wanneer ze dat wist dan schreef ze ook op dat iemand bijvoorbeeld een bijzondere leeftijd bereikte. Zoals ik op mijn veertigste verjaardag dit jaar.

Zo nu en dan een kaartje

De laatste tijd ben ik wel meer bezig om af en toe zomaar een kaartje naar iemand te sturen. Gewoon omdat ik wil laten weten dat ik aan iemand denk. Of als bedankje. Of voor een verjaardag. Of… Nou ja, er zijn natuurlijk allerlei redenen om een kaartje te kunnen sturen. En waarom? Omdat ik het zelf ook fijn vind om af en toe een kaartje te ontvangen.

kaart
Image by Petra from Pixabay

Postcrossing

Er is trouwens een manier om kaarten van over de hele wereld te ontvangen. Die manier heet Postcrossing. Je meldt je aan op die site en geeft je adresgegevens in. Vervolgens kan je een adres aanvragen om een kaart heen te sturen. Je komt dan op het profiel van iemand waar je meer leest over de persoon en over de soorten kaarten die hij of zij leuk vindt om te ontvangen. Daarnaast krijg je ook een code. Die code moet je duidelijk leesbaar op je kaart zetten en dan kan je hem posten. Zodra jouw eerste kaart is aangekomen en dit is gemeld op de website, ga jij ook mee in de molen en krijg jij ook een kaart toegestuurd. En voor elke kaart die jij stuurt krijg je een kaart terug. Zo krijg je kaarten van over de hele wereld.

Kaarten versturen

Maar niet alleen het ontvangen maakt me blij. Ook het sturen van een kaart vind ik erg leuk. Vind jij het ontvangen van een kaart leuk? Laat dan in het formulier hieronder je adresgegevens achter en ik ga je een keer een kaart sturen. Ik vertel niet wanneer precies, dat merk je vanzelf. Zo blijft het natuurlijk ook een beetje een verassing. Als je je geboortedatum achterlaat, dan kan het ook zomaar zijn dat ik iets rond je verjaardag stuur. Goed om te weten: Ik bewaar je adres niet, ik gebruik het alleen om een kaartje te sturen en dan wis ik je adres. Zo houd ik zelf ook overzicht in wie al wel een kaart ontvangen heeft en wie nog niet.

En heb je er één ontvangen en wil je er later nog een keer één? Dan vul je na het ontvangen van de kaart dit formulier gewoon nog een keer in.

Ja! stuur mij een kaart!

Wat voor kaarten vind jij het leukst om te krijgen?

affiliate

One thought on “Wie wil een kaart van mij?

  1. Een kaartje voor een speciale verjaardag is altijd leuk. Ik wist helaas niet dat jij 40 werd dit jaar anders had ik er ook een gestuurd naar jou ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top