Wekelijkse update

overgang

Wekelijkse update

Op het moment dat ik dit artikel schrijf ben ik op de achtergrond bezig met het maken van een wekelijkse nieuwsbrief waarin ik alle verschenen artikelen voor je op een rijtje zet. Mocht je dan één of meerdere berichten gemist hebben of nog eens willen lezen, dan kan dat dus heel eenvoudig. Maar wat vind je nog meer?

Waarom een nieuwsbrief?

Ik maak deze wekelijkse update zodat jij makkelijk al mijn artikelen nog eens na kan lezen. Van ieder artikel zal ik een samenvatting met de bijbehorende uitgelichte afbeelding plaatsen. En natuurlijk komt er een link in de nieuwsbrief naar het artikel zodat je het in zijn geheel nog eens kunt lezen.

wekelijkse update

Vooruit blikken

Daarnaast ga ik mijn wekelijkse update gebruiken om vooruit te blikken op artikelen en thema’s die nog gaan komen. Zo weet je alvast een klein beetje wat je kunt verwachten op mijn blog en ben jij als één van de eerste geïnformeerd over de plannen die ik heb met mijn blog.

Naast het kijkje naar de toekomst en het overzicht van de geplaatste artikelen zal ik ook wekelijks het gedicht van de week delen in de nieuwsbrief. Op mijn blog zullen niet alle gedichten gelijk voorzien zijn van een passende afbeelding. In de nieuwsbrief zal je het gedicht wel altijd met een afbeelding zien die past bij het betreffende gedicht. Zo krijgen de gedichten nog meer inhoud.

Links en banners

Ook zal je in mijn nieuwsbrief wekelijks een link of een banner vinden naar een website waar ik achter sta. Dit zal altijd een affiliate link zijn, waardoor ik dus een vergoeding kan krijgen op het moment dat jij via het klikken op die link of banner een bestelling op de betreffende site plaatst. Zo kan je mij zonder ervoor te betalen dus helpen aan extra inkomen.

Aanmelden?

Ik hoop uiteraard dat jij je aan gaat melden voor mijn wekelijkse update. Dat doe je door op deze link te klikken en je naam en e-mail adres achter te laten.

Ik zie je aanmelding snel tegemoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top