Gezien: The Super Mario Bros. Movie

Gezien: The Super Mario Bros. Movie

Gisteren had ik met mijn zoon een gezellig dagje uit gepland. We bezochten de super Mario Bros. film in de bioscoop. Al eerder had hij aangegeven deze film graag te willen zien. En dus gingen we daar naartoe. Wat vonden we van de film?

Quality time

Ik vind het belangrijk om af en toe een dagje echt samen iets leuks te gaan doen. En dat kan ook wanneer je een klein budget hebt. Toegegeven, ik leg er wel geld voor aan de kant, maar dan kan ik ook af en toe wat leuks met hem doen. Een echte moeder en zoon dag dus. We gingen al op tijd weg, want we moesten een uur reizen voor we bij de bioscoop waren. Ik heb namelijk ook geen auto, dus we zijn aangewezen op het OV en dus afhankelijk van de reistijden van de bussen en overstaptijden.

Super Mario Bros. Movie

De film speelt zich af in, hoe kan het ook anders, in de kleurrijke werelden die je vast kent uit de games. Mario en zijn broer Luigi willen de beste loodgieters van Brooklyn worden en proberen een ramp te verhelpen in de stad. Dit gaat niet helemaal zoals bedoeld en zo komen de broers terecht in respectievelijk Paddenstoelenrijk waar prinses Peach over heerst en het rijk van Bowser waar Bowser zelf regeert.

Vanzelfsprekend willen Mario en Luigi weer samenkomen, maar daarvoor moeten ze de strijd aangaan met verschillende personages uit de games zoals onder andere Donkey Kong. Het doel van Bowser is om te trouwen met prinses Peach zodat ze samen kunnen heersen over alle werelden. Of dit gaat lukken en of Mario en Luigi weer samenkomen? Tja, daarvoor moet je de film maar bekijken.

Super Mario Bros
Foto gemaakt door mijzelf in de Vue bioscoop in Kerkrade

Wat vonden wij van de film?

Ik vond het een leuke film. Hij is mooi in elkaar gezet en het is leuk dat je in de film alle personages uit de game terugziet. Ook het kleurgebruik in de film komt overeen met de games wat je het gevoel geeft dat je echt in de wereld van Mario zit. En wat mijn zoon ervan vond?

De film was super leuk! Het leukste vond ik het toen Mario ging vechten tegen Bowser. Ik hoop dat er nog een Mario film gaat komen.

Zoonlief, 9 jaar

Heb jij de Super Mario Bros. Movie al gezien?

Lees ook:

One thought on “Gezien: The Super Mario Bros. Movie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top