Scent Circle Assen; DE kaarsen winkel van Nederland

Scent Circle Assen; DE kaarsen winkel van Nederland

Vandaag op mijn blog een review over DE kaarsenwinkel van Nederland. Althans, voor mij in elk geval wel de kaarsenwinkel. Ik ken geen andere kaarsenwinkel waar zoveel kaarsen met geuren te koop zijn. Waar ik eerder voor de IKEA geurkaarsen ging, ga ik nu toch echt voor andere geuren. Er is maar één nadeel… dat vandaag in mijn blog.

Officieel verkooppunt YC, Woodwick en MM

Scent Circle is het officiële verkooppunt voor kaarsen van Yankee Candle, Woodwick en Millefiori Milano. Wanneer je in de Oudestraat in Assen loopt kan je er niet omheen, de winkel valt meteen op door de heerlijke geuren die er naar buiten komen. Naast de winkel heeft Scent Circle ook een mooie webshop waarop alle geuren en producten te vinden zijn en natuurlijk ook te bestellen. Verzenden van je bestelling is gratis in Nederland en België en gebeurt met DHL.

scent circle kaarsen
Wax melt met de wax melt brander.

Yankee Candle

Yankee Candle is misschien wel het meest bekende merk dat Scent Circle verkoopt. Zelf heb ik in mijn huis een flink aantal artikelen van Yankee Candle. Zo heb ik de wax melt brander die je hierboven op de afbeelding ziet. Ik heb hem alleen in het roze. En ik heb verschillende wax melt vullingen zodat ik regelmatig kan wisselen van geur. Daarnaast heb ik ook de scent plug die ik in het stopcontact kan steken waardoor mijn hele huis altijd lekker ruikt. In de scent plug heb ik meestal de lavendel geur. Een geur die voor mij rustgevend werkt.

Op mijn slaapkamer kan ik natuurlijk niet altijd maar kaarsen branden, dus daar heb ik de fragrance spheres staan (ik blijf het jammer vinden van die sp in het laatste woord van de geurlijn 😉 ) De fragrance spheres is een bakje met bolletjes die geur verspreiden in je kamer. En ook daar heb ik natuurlijk weer de lavendel geur van gekozen.

Niet alleen Yankee Candle

Scent circle verkoopt overigens niet alleen kaarsen van Yankee Candle. Dat noemde ik aan het begin van mijn artikel al even. Naast Yankee Candle verkoopt Scent Circle ook producten van WoodWick en Millefiori Milano. Het laatstgenoemde merk is voor mij een onbekende, maar WoodWick heb ik wel eens van gehoord. Daar heb ik in een andere winkel ooit eens een pakket van gewonnen. En ik vond die kaarsen wel fijn, maar toch ben ik meer een liefhebber van de afwisselende geuren van Yankee Candle.

Scent Circle is zeker een aanrader als je eens in Assen bent. Of natuurlijk wanneer je op zoek bent naar nieuwe kaarsen. De klantenservice van Scent Circle is overigens ook perfect. Als je een vraag hebt over één of meerdere producten, dan krijg je altijd heel snel antwoord en na een bestelling wordt deze heel snel verzonden. En niet onbelangrijk: het wordt heel goed verpakt. Een bezoekje brengen? Je vindt Scent Circle aan de Oudestraat 7 in Assen.

Ben jij bekend met Scent Circle of één van de merken die hier verkocht worden? Welke geur is jouw favoriet?

3 thoughts on “Scent Circle Assen; DE kaarsen winkel van Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top