Muzikale herinneringen #1: Bed of roses

Muzikale herinneringen #1: Bed of roses

Een nieuwe rubriek op mijn blog. De eerste echte rubriek eigenlijk. Iedere woensdag ga ik een nummer met je delen waar ik zelf een muzikale herinnering aan heb. Ik vertel je waarom ik daar een herinnering aan heb en uiteraard deel ik het nummer met je. En aan het eind van ieder artikel heb ik een vraag aan jou. In dit artikel aandacht voor Bed of roses van Bon Jovi

Bed of roses

Het nummer “bed of roses” van Bon Jovi was eigenlijk een beetje een rode draad door de relatie met mijn toenmalige partner. Met name in het begin van onze relatie. Dit nummer kwam eigenlijk iedere keer wel weer terug wanneer wij voor een bijzonder moment in de relatie stonden. Het werd door een band gespeeld op onze eerste date, zij vroeg mij later tijdens dat nummer ten huwelijk en natuurlijk werd het gedraaid op onze bruiloft. Een nummer dat mij doet herinneren aan de mooie tijden die onze relatie ook gekend heeft.

Hoe is dat nu?

Ik vind het af en toe best lastig om bed of roses te horen. Het ligt net aan het moment waarop dat nummer ineens te horen is. Soms overvalt het me en dan kan ik heel snel in emotie schieten. Op andere momenten kan ik echt terugkijken op de relatie die ik heb gehad. Het ligt gewoon net een beetje aan mijn hormonen denk ik hoe ik er op reageer.

Welk nummer vormt in jouw relatie een rode lijn?

One thought on “Muzikale herinneringen #1: Bed of roses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top