2 Wielers Parkstad

2 Wielers Parkstad

Al een tijdje hebben wij een mooie fietsenwinkel in het winkelcentrum zitten. Voorheen toen ik werkzaam was bij de post kwam ik hier eigenlijk alleen wanneer ik een lekke band had. Onlangs heb ik een fiets gekregen van mijn familie, gekocht bij deze zaak. Vandaag een review over 2 Wielers Parkstad.

Vrijheid

Ruim een jaar heb ik geen fiets gehad en heel eerlijk? Ik heb het echt wel gemist. Doordat ik nu weer een fiets heb ben ik minder afhankelijk van het openbaar vervoer, al is het toch wel fijn om bijvoorbeeld met de bus te kunnen als ik een eindje verder moet. De wijk waar ik woon ligt namelijk nogal “hoog” ten opzichte van de wat grotere steden om ons heen zoals Heerlen, Kerkrade en Brunssum. Maar een fiets geeft natuurlijk net wat meer vrijheid om te vertrekken wanneer je wilt, routes te zoeken zoals je zelf wilt en om bijvoorbeeld het mooie natuurgebied vlak over de grens in Duitsland te bezoeken. Dat is dan ook de eerste rit die ik maakte met mijn fiets.

2 Wielers Parkstad

Persoonlijke service

Wat ik heel fijn vind aan 2 Wielers Parkstad is de persoonlijke service die je krijgt. Math en Josefien, de eigenaren, nemen de tijd voor je om vagen te beantwoorden en geven altijd, gevraagd of ongevraagd, extra advies over je tweewieler. Ze kunnen op al jouw vragen antwoord geven vanuit hun passie en bevlogenheid. En de koffie staat altijd klaar als je komt. Bij problemen aan je fiets die gelijk op te lossen zijn, een lekke band bijvoorbeeld, proberen ze je meteen te helpen.

Ja inderdaad, voor een lekke band ga ik naar de fietsenmaker. Ik kan echt wel zelf een band plakken hoor, maar meestal kan ik het gaatje niet vinden. En de fietsenmaker is daar net wat vaardiger in. Dus vaak probeer ik het wel zelf, maar eindig ik toch bij de fietsenmaker. Bovendien zitten ze op loopafstand van mijn woning, dus wat houdt me tegen?

Niet alleen fietsen

Bij 2 Wielers Parkstad krijg je niet alleen fietsen. Nee, ook de nodige accessoires zijn te verkrijgen zoals bijvoorbeeld een extra slot. En dat is natuurlijk wel heel fijn. Want het is goed om je fiets op slot te zetten met het slot dat aan je fiets zit, maar het is nog beter om je fiets extra vast te zetten met een extra slot. In de winkel wordt naar je geluisterd en op basis van wat jij vertelt wordt samen met jou gekeken naar de voor jou beste oplossing voor een betaalbare prijs.

Foto van Facebook

Bereikbaarheid

Je vindt 2 Wielers Parkstad aan de Burgemeester Beckersstraat 2A, 6374SN Landgraaf. Voor de deur is ruime parkeergelegenheid zowel boven de grond als in de parkeergarage. Vanzelfsprekend is er ook genoeg ruimte voor het stallen van je fiets. Voor meer informatie kan je kijken op de website of Facebook pagina van 2 Wielers Parkstad.

Wat vind jij belangrijk aan een fietsenwinkel?

One thought on “2 Wielers Parkstad

  1. Wij hebben in assen volgens mij de beste fietsenwinkel in heel Nederland. Dat is Franke. Dit zijn mannen die elke klant serieus nemen. Ze zullen je nooit afzetten. Denken altijd met je mee. En eerlijk? Ze zullen nooit rijk worden. Ze gunnen hun klanten alleen het allerbeste niet het aller duurste. Onze kinderen reden vroeger als ze iets met hun fiets hadden zelf naar Franke. Franke maakte dit dan en de kinderen zeiden papa komt morgen betalen. Dat was het, en zo is het altijd gegaan. Vandaar dat ik zeg de beste fietsen winkel in Nederland. Dat is Franke aan de groningerstraat in assen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top