Trouwen? Gebruik een uniek en persoonlijk gedicht!

selective focus photography of silver colored engagement ring set with pink bow accent on throw pillow

Gaan jij en je partner trouwen? Of gaan je vrienden, ouders, zus of noem maar op trouwen? Verras elkaar met een persoonlijk gedicht! Een gedicht die gaat over datgene wat jij zo belangrijk vindt: de liefde. Ik help graag bij het schrijven van een gedicht dat indruk maakt op zowel de gasten als het bruidspaar zelf. Enkele mogelijkheden voor het onderwerp van een gedicht zijn bijvoorbeeld:

  • Het ontstaan van de relatie tussen het bruidspaar
  • Wat maakt de bruid of bruidegom zo bijzonder
  • Wat maakt de liefde tussen bruid en bruidegom bijzonder
  • Memorabele momenten uit de relatie van het bruidspaar
  • Een gedicht in de vorm van een ABC over het bruidspaar
  • Een gedicht gebaseerd op input vanuit alle gasten om achteraf te geven

Tot stand komen

Hoe ga ik te werk op het moment dat ik gevraagd word om een gedicht voor een bruidspaar te schrijven? Allereerst laat ik de aanvrager een formulier invullen waarin ik vraag om zoveel mogelijk informatie over het bruidspaar. Dit kan ingevuld worden door het bruidspaar zelf, maar natuurlijk ook door een familielid, vriend, kennis, collega of bijvoorbeeld de ceremoniemeester.

selective focus photography of silver colored engagement ring set with pink bow accent on throw pillow
persoonlijk gedicht
Photo by Pixabay on Pexels.com

Nadat het formulier is ingevuld lees ik hem door en kijk ik of ik op het eerste moment nog vragen heb over datgene wat is ingevuld. Heb ik op dat moment geen vragen? Dan zal ik dat aan je terugkoppelen en ga ik alles verwerken in een word-bestand. Samen spreken we een datum af wanneer het eerste concept van het gedicht af moet zijn. Mocht het gedicht dan nog niet helemaal naar wens zijn, dan is het nog mogelijk om dit aan te passen.

Eenmaal aanpassen zit bij de prijs in, is het gedicht daarna nog niet helemaal naar wens, dan kan er tegen bijbetaling nog een aanpassing gedaan worden. Ik streef er naar om een gedicht altijd een lengte van (minimaal) één A4 te geven. Naar wens kan dit natuurlijk altijd langer zijn, tegen meerkosten. Kijk hieronder voor de prijzen

Prijzen

Dan nu even een minder populair stukje. Natuurlijk doe ik dat niet gratis. Daarom hieronder even een overzicht van de prijzen die ik reken voor de gedichten. Prijzen zijn vermeld inclusief BTW. Na bestelling van een gedicht ontvang je altijd een BTW-factuur.

ProductLengtePrijs
Persoonlijk gedicht standaard1 A4€ 12,50
ABC gedicht; 4 regels per letter5 A4€ 50,00
Extra paginaper 1 A4€ 7,50
Extra aanpassingNa eerste gratis aanpassing€ 2,50
Afdrukken op speciaal papierPer A4€ 2,50

Ja, ik wil!

Wil je na het lezen van deze pagina een gedicht bij mij afnemen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Back To Top