Verhuisd naar een nieuw stekkie

Verhuisd naar een nieuw stekkie

In februari ben ik wat minder online geweest. Dit omdat ik ben verhuisd. Ik had een huurwoning via de particuliere woningsector en had daar een tijdelijk huurcontract. Dit werd door mijn huurbaas niet verlengd en dus moest ik op zoek naar wat anders. Gelukkig heb ik dat gevonden en ik heb nu een heel leuk appartement via de sociale huursector.

Meer artikelen

De komende tijd kan je dus weer meer artikelen verwachten op mijn blog. Over allerlei onderwerpen, maar ik ga je om te beginnen meer meenemen in mijn eigen leven. Ik besefte me dat ik ook al een hele tijd geen update meer heb gegeven rondom de STOK. Terwijl daar echt wel aanleiding toe is. Tipje van de sluier: de weegschaal is nog steeds lief voor me 😉

Opruimen

Goed, terug naar mijn verhuizing. Ik kan je zeggen, ik had nogal wat spullen. Veel te veel spullen eigenlijk. Ik ben wat dat betreft een verzamelaar en vind het vaak best lastig dingen weg te gooien. Daardoor stond mijn oude huis echt wel heel erg vol. Dat zie ik, nu ik verhuisd ben, ook wel in. Of het weer gaat gebeuren? Het is niet mijn bedoeling. Ik wil nu echt proberen meer te kijken naar wat wel en niet weg kan, wat ik niet meer gebruik en noem maar op. Zodat het niet meer zo vol wordt in het huis waar ik nu woon.

Pak ’n bak

Voor de verhuizing heb ik een aanhanger gehuurd via pak ’n bak. Ik wist dat bij het tankstation hier in de buurt ze die verhuren. Dus het reserveringsformulier op de website ingevuld en de bevestiging heb ik ontvangen. Gelukkig hoefde ik pas te betalen op het moment dat ik de aanhanger zou komen afhalen. Ja, gelukkig, want eenmaal bij het tankstation kreeg ik te horen dat de aanhanger tot in de middag nog gereserveerd was… Het bleek dat men naast het online systeem van pak ’n bak ook een eigen reserveringsboek had. En men had dus niet in het systeem gekeken of de aanhanger vrij was toen de dag voor mijn verhuizing iemand die aanhanger wilde huren. Tja en daar sta je dan… Met enige tegenzin heeft de medewerkster van het tankstation een concurrerend tankstation aan de andere kant van mijn woonplaats gebeld en daar stonden nog een aantal aanhangers. Dus daar hebben we uiteindelijk de aanhanger op kunnen halen. Met een kleine vertraging konden we dan toch gaan beginnen.

Photo by cottonbro studio on Pexels.com

Container

Om van alle spullen af te komen die ik niet meer nodig had, heb ik op aanraden van een vriendin een container gehuurd. Een container met een inhoud van 10 m3. Toen hij geleverd werd leek hij me erg groot voor mijn spullen, maar geloof het of niet, hij werd behoorlijk goed gevuld. En weer leeggehaald overigens door mensen die langs kwamen lopen en keken naar wat er in de container zat. Ach ja, dat ze er maar gelukkig mee worden. Dan hoop ik gelukkig te worden op mijn nieuwe stekkie. Ik ervaar in elk geval wat meer rust in mijn nieuwe woning, dus dat is al heel erg fijn.

Wanneer ben jij voor het laatst verhuisd?

5 thoughts on “Verhuisd naar een nieuw stekkie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Mobiele versie afsluiten