Vereenvoudig je boekhouding en maak professionele facturen

Vereenvoudig je boekhouding en maak professionele facturen

Efficiënt boekhouden en het opstellen van professionele facturen zijn belangrijk voor het succes van elk bedrijf. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma’s die niet alleen je boekhouding stroomlijnen. Ze vereenvoudigen ook het proces van facturen maken. In dit artikel verken ik de functionaliteiten van één programma en onderzoek ik hoe het kan helpen om op een efficiënte en gestructureerde manier met zakelijke financiën om te gaan.

Jortt.nl: een overzicht

Jortt.nl is een online boekhoudprogramma, ontworpen met oog op eenvoud en gebruiksgemak. Voor zowel een startende ondernemer als voor een gevestigd bedrijf, biedt Jortt.nl functionaliteiten die passen bij de behoeften van de gebruiker. Behoeften die de gebruiker in staat stellen om controle te houden over de financiële administratie.

jortt.nl

Belangrijke kenmerken van Jortt.nl

Geautomatiseerde boekhouding

Jortt.nl maakt gebruik van geavanceerde technologie om de boekhouding grotendeels te automatiseren. Doordat bonnen en facturen automatisch verwerkt worden, bespaart een ondernemer kostbare tijd. Daarnaast wordt de kans op fouten in de boekhouding geminimaliseerd.

Overzichtelijk dashboard

Met het overzichtelijke dashboard van Jortt.nl heb je altijd inzicht in de financiële gezondheid van je onderneming. Grafieken en rapporten bieden een duidelijk beeld van je inkomsten, uitgaven en winst, wat essentieel is voor het nemen van weloverwogen zakelijke beslissingen.

Snel en eenvoudige factureren

Een van de functies van Jortt.nl is snel en eenvoudig professionele facturen maken. Door gebruik te maken van sjablonen, kunnen moeiteloos facturen opgesteld worden. Zo kan men eenvoudig facturen maken die voldoen aan de vereisten van een ondernemer.

Automatische BTW-aangifte

Een minder populaire bezigheid van elke ondernemer is de BTW-aangifte. Jortt.nl neemt de stress weg van BTW-aangiftes door deze automatisch te genereren op basis van de boekhoudgegevens. Zo wordt de aangifte altijd ingediend in overeenstemming met de belastingwetgeving. Daarnaast vermindert dit het risico op boetes.

Cloudopslag

Alle gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud. Hierdoor is er altijd toegang hebt tot de boekhouding vanaf elk apparaat met internetverbinding. Dit draagt bij aan flexibiliteit en mobiliteit in het beheren van financiën. Daarnaast neemt de boekhouding hierdoor geen extra ruimte in op de computer of het netwerk van een ondernemer. En daardoor heeft een ondernemer meer ruimte voor het opslaan van projecten binnen zijn onderneming.

Persoonlijk lijkt Jortt mij een prettig programma om in te werken. Sowieso ben ik voorstander van werken in een cloud, juist doordat je op die manier overal en altijd toegang hebt tot je werk.

Maak jij als ondernemer gebruik van een online boekhoudprogramma? En wat zijn voor jou de voordelen hiervan?

One thought on “Vereenvoudig je boekhouding en maak professionele facturen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top